Realisaties

BMW I8 voorruit vervangen
Hier diende we de voorruit te vervangen.

Zeer mooie exclusieve wagen waarvan body gemaakt is uit carbon.

Hier mag men geen enkel moment de concentratie verliezen.

Autoglaslonderzeel herstelt deze exclusieve wagen op een professionele en kwalitatieve manier.

Bedankt voor het vertrouwen.

# Realisaties

Renault Traffic zijruit met schuifraam uit/in
De achtervleugel diende vervangen te worden. Hierbij diende de middenvleugel uitgeneveld te worden. Daarom hebben we de zijruit eerst gedemonteerd, nadat de vleugel hersteld is hebben wij deze opnieuw geplaatst.

Diefstal. Inbrekers breken meestal vooraan of achteraan het kleine driehoekje om zo in de wagen in te geraken. Hier word het ruitje vervangen en de wagen word helemaal gestofzuigd van alle kleine glasscherven. Als u verzekerd bent bij diefstal regelen wij alles voor u met uw makelaar/verzekeringsmaatschappij.

Ford transit driehoek zijruit vervangen na diefstal
Volvo restauratie
Een zeldzame oldtimer, Volvo die een volledige restauratie heeft gekregen. Alle ruiten zijn gedemonteerd, na de schildering opnieuw gemonteerd. Geen evidentie met alle chroom moluren.

Hiervoor werd autoglaslonderzeel ingeschakeld.

Vrachtwagen Atego voorruit vervangen door roestvorming
We werden gecontacteerd omdat de voorruit gebarsten was van deze vrachtwagen. Toen we de voorruit er uit haalde constateerde we roestvorming.

Dit diende eerst hersteld te worden vooraleer we de nieuwe voorruit opnieuw kunnen plaatsen.

Roest dringt zich verder in het plaatwerk waardoor de plaat gaat zwellen. en op deze plaatsen kan na enige tijd het zwellen zorgen dat de ruit gaat barsten. Dit zou zonde zijn van de nieuwe voorruit die net is geplaatst.