Diensten

Onze diensten


Herstellen van sterretje

Een sterretje mag niet groter zijn dan 2€, klopt dit? Wel ja, als het sterretje groter is dan is het risico te groot dat het verder barst of dat de barsten niet volledig opgevuld kunnen worden. Kleef zo vlug als mogelijk het AGL klevertje op uw sterretje zodat er niet meer vuil of water in terecht kan komen want dit maakt het herstellen niet makkelijker.

Tinten

Voor het tinten bent u bij AGL aan het juiste adres. Er zijn verschillende gradaties van verduisteren beschikbaar. U kiest zelf wat u wenst. Gaat het om het buiten houden van de zon of minder inkijk naar binnen te hebben, wij helpen u hierbij. Wij gaan ook daar waar we kunnen steeds de ruiten demonteren om zo een nog betere kwalteit te leveren. Wij werken enkel met kwaliteitfolie.

Vervangen van ruiten

Wij vervangen uw autoruiten met uiterste zorg. Of het nu gaat over uw voorruit, achterruit, zijruit of panoramisch dak, wij vervangen enkel u ruit met passie.

Onze experts voeren tevens alle vervangingen van ruiten uit aan alle auto’s en lichte vrachtvoertuigen, ongeacht het merk. Ook voor vlotte herstellingen aan uw leasingvloot kunt u op ons rekenen.

Classic Cars

Hebt u een Classic Car of een Oldtimer of een Youngtimer, door onze jaren ervaring en onze preciesie werken wij graag aan deze mooie exemplaren. Kom zeker langs vooraleer u deze exclusieve ruiten verder stuk maakt of extra geld uit geeft waar het niet moet. Zijn deze afgewerkt met chroom sierlijsten, of met kit, wij verzorgen deze als origineel.